SEBRE

Maisel's Weisse

Pivara Brauerei Gebr. Maisel KG je porodična pivara iz grada Bayreutha u Nemačkoj, najpoznatija po svom pšeničnom pivu. Pivaru vodi četvrta generacija porodice Maisel a sve u duhu u kom su je vodili njihovi preci. Sa preko 410.000 hektolitara godišnje proizvodnje, ovo je četvrta po veličini pivara u Nemačkoj. Maisel je najpoznatiji po svom uveliko nagrađivanom Maisel’s Weisse Original pivu, dok Bayreuther HELL, Masel’s Weisse Alkoholfrei, Dunkel i Kristall takođe beleže velike uspehe na takmičenjima i tržištu.

 • Bure
 • Flašica
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel's Weisse Original

Procenat Alkohola: 5,2%

Svež spoj odabranog kvasca i prijatnih voćnih ukusa uz blage ukusa slada, voća i mirise karanfilića i muskatnog oraščića se osećaju pri prvom gutljaju.

Nakon toga ćete osetiti blago voćni ukus i miris pšeničnog piva, tipičan za Maisel’s Weisse.

Sastojci: Voda, pčenični i ječmeni slad, kvasac, hmelj

Boja: Blago crvena, svetla boja ćilibara

 • Bure 30L
 • Flaša 500 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel's Weisse Dunkel

Procenat Alkohola: 5,2% vol

Ovaj delikatan spoj pšeničnog slada i posebnih vrsta karamelizovanog slada daje pivu Maisel’s Weisse Dunkel prepoznatljivu tamno crvenu mahagoni boju i bogat ukus. Dominantna mirisna nota slada i tipični, blagi voćni ton pšeničnog piva kulminiraju delikatnim gorkim, punim ukusom raznih vrsta slada i opijaju čula već pri prvom gutljaju.

Ova kombinacija daje prijatan ukus, a uz arome voća i karanfilića pruža uživanje u punom ukusu pšeničnog piva, tako karakterističnom i jedinstvenom za Maisel’s Weisse. Oznaka izuzetnog kvaliteta.

Sastojci: Voda, pšenični i ječmeni slad, kvasac, hmelj, prženi slad

Boja: Tamno crvena mahagoni

 • Flaša 500 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel's Weisse Kristall

Procenat Alkohola: 5,1% vol

Kristalni sjaj i gazirani mehurići ugljen-dioksida su karakteristike po kojima se odmah prepoznaje Maisel’s Weisse Kristall, ukusno i osvežavajuće pivo.

Već pri prvom gutljaju možete osetiti izbalansiranu kombinaciju najrazličitijih voćnih mirisa, od zrele banana do blagog limuna, i poseban sastav koji čine razne vrste slada dobijenog od pšenice sazrele na suncu i svetlog ječma koji je fermentisao sa našim posebnim kvascem za pšenično pivo, a zatim će vas preplaviti tipični puni ukus pšeničnog piva. Oznaka izuzetnog kvaliteta.

Sastojci: Voda, pšenični i ječmeni slad, hmelj

Boja: Zlatno žuta

 • Flaša 500 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel's Weisse Alkoholfrei

Procenat Alkohola: Bezalkoholno

 Maisel’s Weisse Alkoholfrei je idealan fitness i wellness napitak za osobe koje vole sport i zdravu ishranu. Kao i sve druge vrste Maisel’s Weisse, i ova sportska verzija se proizvodi isključivo od sastojaka prirodnog porekla. Bogata je vitaminima a istovremeno sadrži 45% manje kalorija*.

U našem posebno razvijenom procesu proizvodnje, vrhunski stručnjaci su uspeli da izdvoje alkohol laganim procesom, tako da pivo zadrži karakteristična svojstva Maisel’s Weisse. Ova varijanta je prepoznatljiva po jedinstvenoj svetlo crvenkastoj boji i punom, voćnom ukusu.

Boja: Blago crvena, svetla boja ćilibara

 • Flaša 500 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Bayreuther HELL

Procenat Alkohola: 4,9%

Naš originalni bavarski helles – jednostavan, svež i punog ukusa.

Najfiniji ječmeni slad i intenzivna hladna fermentacija na -1°C stvara prijatan, izbalansiran, pun ukus piva.

Sastojci: Voda, ječmeni slad, hmelj

Boja: Svetla žuto-zlatna

 • Bure 30 L
 • Flaša 300 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel&Friends Jeff's Bavarian Ale

Procenat Alkohola: 7,1% vol

Naša verzija tipičnog Bavarskog pšeničnog piva, oplemenjena dodatnom količinom hmelja i intenzivnom aromom našeg originalnog kvasca za pšenična piva.

Smelo I iznenađujuće. Tipično, a opet tako drugačije. Note crne ribizle se odlično slažu sa nagoveštajem orijentalnih začina. Ukusna poslastica za sve prilike.

Sastojci: Voda, pšenični slad, ječmeni slad, kvasac, hmelj

 • Flaša 750 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel & Friends Marc's Chocolate Bock

Procenat Alkohola: 7,5% po zapremini

Naša verzija Irskog stout piva, sa dodatkom odabranog ječma i posebnim aromatičnim sladom koji ovom pivu daje prepoznatljiv, pun ukus.

Snažno pivo duboko tamne boje sa aromom pečenog slada u kombinaciji sa ukusima slatke karamele, izvrsne tamne čokolade i nagoveštajem divljeg bobičastog voća. Pravi vatromet ukusa i mirisa.

Sastojci: Voda, ječmeni slad, hmelj, kvasac

Boja: Crna

 • Flaša 750 ml
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Maisel & Friends Stefan's Indian Ale

Procenat Alkohola: 7,3% po zapremini

Naša verzija tradicionalnog piva India Pale ale, sa prijatnom dozom gorčine i svežim, voćnim ukusom.

Inspirativno i egzotično. Probudiće vam čula citrusnom notom I cvetnim nijansama, prelivajući se u ukus divljeg meda I karamelizovanog slada. Putovanje kroz svet ukusa.

Sastojci: Voda, ječmeni slad, hmelj, kvasac

Boja: Boja Meda

 • Flaša 750 ml